Hydronika - Specialisatie, doelgerichtheid en ervaring

Hydronika BV is reeds 35 jaren gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige componenten voor de heftruckindustrie. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1978 zijn alle activiteiten op deze gespecialiseerde bedrijfstak gericht gebleven.

Bij de keuze van de juiste apparatuur, benodigd voor het pasklaar maken van heftrucks voor bijzondere toepassingen, vertrouwen heftruckfabrikanten, -importeurs en -dealers in België, Nederland en Luxemburg op Hydronika’s ervaring en knowhow.

Hefmasten
Hefmasten zijn Hydronika's belangrijkste productgroep In exclusieve samenwerking met producent Lift-Tek Elecar biedt Hydronika verschillende mast types, ontworpen voor alle bekende vorkheftruck toepassingen op machines variërend van elektrisch of met verbrandingsmotor aangedreven vorkheftrucks tot reachtrucks, zijladers of container heftrucks.

Specifieke accessoires zoals inwendige slangengroepen, kantelbare vorkenborden, integrale sideshifters en vorkverstellers vormen een deel van het programma.

Het Hydronika team ondersteunt de verkoopactiviteiten van heftruckverkopers en producenten met technische en toepassingsgerichte informatie. Het begeleidt de installatie van de apparatuur naar wens, en is uiterst actief in het verlenen van service na levering.    

Service
Vooral met dit laatste aspect valt Hydronika op in deze industrie. Ervaren service monteurs, ondersteund door een sterke organisatie en een goed gesorteerd onderdelenmagazijn staan paraat voor onmiddellijke interventies, wijzigingen, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen op locatie of in Hydronika's werkplaats uitgevoerd.

Uw Lift-Tek Elecar distributeur Hydronika BV staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de geleverde producten met een uitstekende service dienst te ondersteunen.

Aanverwante producten
Hydronika werkt samen met een aantal fabrikanten van hoogwaardige producten binnen dezelfde sector. Graag infomeren wij u over de mogelijke combinaties met de volgende producten: ·
  • Hydraulische voorzetapparatuur
  • Vorken
  • Schaarheftafels 
  • Telescopische vorken
  • Explosiebeveiliging